ARTIOLA TOSKA – KONGET QE BUROJNE NGA SHPIRTI

PONI – XHAN XHAN !

RENATO JAHO – KAFE PA SHEQER

RENIS GJOKA – UNE DHE GOGOLI

XHENSILA – DA DA DA

FESTOJME ME BILBILAT

INVA MULA – PER TY ATDHE

PIRRO CAKO – ASHENSOR