DEDIKUAR TY

Artiola Toska
 
 

1. I Feel Crazy - Sony Nrg
Supersonic  

 

2. Nushu Ime (version) - Elvana Gjata
Supersonic  

 

3. Kafe Dhe Caj - Flori Mumajesi
Supersonic  

 

4. Nuk Te Them Dot Lamtumire - Ciljeta
Supersonic  

 

5. Jo Nuk Mundem Pa Ty - Orinda Huta
Supersonic  

 

6. Pa Ngjyra - Julka
Supersonic  

 

7. Vetem Nuk Jam - Eranda Libohova
Supersonic  

 

8. Parajsa - Flori Julka Orinda Elvana
Supersonic  

 

9. Yjet Zbriten - Denada
Supersonic  

 

10. Te Kam Dashur Shume - Vesa Luma
Supersonic  

 

11. Nushu Ime (rmx By A.N.D.Y Dj) - Elvana Gjata
Supersonic  

 

 
 
previous next
X