Flori Mumajesi – Detaj

Artiola Toska
 
 

1. Dedikuar Nënës Ft The Dreams
Flori Mumajesi  

 

2. Making Of Ft Fuga
Flori Mumajesi  

 

3. Ta Dish Ti ç'pësoj Kjo Zemër Ft M. Andrea
Flori Mumajesi  

 

4. Me Sy Mbyllur
Flori Mumajesi  

 

5. Crazy Girl Ft 2po2
Flori Mumajesi  

 

6. S'të Fal Ft Mentor Haziri (Kthjellu)
Flori Mumajesi  

 

7. Marina Ft Ylli Baka
Flori Mumajesi  

 

8. Gjithmonë Ft Luar
Flori Mumajesi  

 

9. Playback
Flori Mumajesi  

 

10. Ka Natë, Ka Dhe Ditë
Flori Mumajesi  

 

11. Më Do Ft Artiola Toska
Flori Mumajesi  

 

12. Fluturimi 3470 Ft Soni Malaj
Flori Mumajesi  

 

13. Tegilavava Ft Albi
Flori Mumajesi  

 

14. I Ngjan Asaj Ft Evi ReÇi
Flori Mumajesi  

 

15. Next
Flori Mumajesi  

 

16. Tallava
Flori Mumajesi  

 

 
 
previous next
X