Elvana Gjata – Afer dhe Larg

Artiola Toska
 
 

1. Dhe Zemra Ndal (RMX)
Elvana Gjata  

 

2. Dhe Zemra Ndal
Elvana Gjata  

 

3. Ti Jemp3
Elvana Gjata  

 

4. Turn U On
Elvana Gjata  

 

5. Nuk Janë Më
Elvana Gjata  

 

6. Ma Mani Nejen Ft Fuga
Elvana Gjata  

 

7. Bonus Track Sex On the Beach
Elvana Gjata  

 

8. A Ke Ti Zemër
Elvana Gjata  

 

9. Kudo Që Jam
Elvana Gjata  

 

10. Dancehall
Elvana Gjata  

 

11. Vetes
Elvana Gjata  

 

12. Kush Jam Unë
Elvana Gjata  

 

13. Gjaku Im
Elvana Gjata  

 

14. Ku Jeton Dashuria Ime
Elvana Gjata  

 

15. Afër Dhe Larg
Elvana Gjata  

 

16. Me Ty
Elvana Gjata  

 

 
 
previous next
X