Redon Makashi – Boten time

Artiola Toska
 
 

1. Perse Me Bere Te Te Urrej ( Rmx )
Redon Makashi  

 

2. Serenate Per Nusen
Redon Makashi  

 

3. Ditari
Redon Makashi  

 

4. Ndjejemp3
Redon Makashi  

 

5. Nate E Fundit
Redon Makashi  

 

6. Kaq Shpejt Me Mohove
Redon Makashi  

 

7. Me Lere Te Fle
Redon Makashi  

 

8. Ku Jam Dhe Ku Je
Redon Makashi  

 

9. Asgje Nuk Ndalet
Redon Makashi  

 

 
 
previous next
X