Produksioni

Artiola Toska
 
Supersonic Production
Entermedia

 

      Super Sonic Production eshte nje bashkepunim i stafit te Super Sonic TV dhe regjizorit te talentuar Alexander i cili eshte  partner i Super Sonic ne realizimin e videoklipeve. Realizimet e para te videoklipeve vijne prej kohes kur Super Sonic TV shfaqet si televizion muzikor. 

Super Sonic Tv eshte televizioni ku transmetohen te gjitha videoklipet cilesore te artisteve te talentuar shqiptare te realizuara nga produksionet  :  PRO VIDEO ne Shqiperi, ENTERMEDIA , PULLA, EMF Creative etj ne Kosove.

Shume artiste prestigjoze zgjedhin televizionin Super Sonic per te promovuar krijimtarine e tyre artistike.

Ne Super Sonic Tv do te keni mundesi te ndiqni live transmetimin e Festivalit “Kenga Magjike” si dhe spektaklin  me konkurimin e artisteve te transmetuara ne te “Dielen Shqiptare” edhe 3 netet finale te spektaklit  i cili organizohet cdo vit ne Pallatin e Koncerteve nga producenti i ketij Festivali Ardit Gjebrea ne bashkepunim me Televizionin Klan.

 

Te interesuarit per reklama dhe videoklipe ne Supersonic TV dhe Supersonic Folk te kontaktoj ne nr. e telefonit: +355 69 20 74 882, +355 69 3 555 777  ose ne adresen e emailit: [email protected]

Pro Video
Pulla
 

 
 
previous next
X