Pulla

Artiola Toska
 
Supersonic Production
Entermedia

Nje produksion i realizimeve e video klipeve dhe spoteve. Nje nga produksionet me te dalluara ne te gjithe rajonin dhe jasht saje per realizimet 3D.

Pro Video
Pulla
 

 
 
previous next
X