REDON MAKASHI – KU JAM DHE KU JE

Artiola Toska
 

Supersonic Publikon videoklipin me te fundit te kantautorit Redon Makashi “Ku jam dhe ku je”

Nje videoklip i realizuar ne Toscana ne Itali nga Marco Martini & Giacomo Favilla
Skenari dhe Regjia: Evi Pema.

Nje balade fantastike marre nga Albumi “Boten Time”

Publishing : Super Sonic Shpk
All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk

https://www.facebook.com/supersonictelevizion
You can find it on the store: http://itunes.apple.com/us/album/boten-time/id490396870

Vide ne Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_Cth-puQBgI

2012

Leave a Reply

 

 
 
previous next
X