VALON SHEHU FT JORIDA – MOS SHKO

Artiola Toska
 

Ekskluzivisht ne SuperSonic TV transmetohet videoklipi i Valon Shehut ne bashkepunim me Joriden me titull “Mos Shko”. Videoklipi eshte realizuar nga KUJU Picture. Ky bashkepunim dhe kjo kenge ka lindur si pjesmarrje ne Top Fest 9.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

 
 
previous next
X