menu Home chevron_right
Music

Street Party Prishtina shtyhet për 16 shtator 2023

| September 1, 2023
Street Party Prishtina shtyhet për 16 shtator 2023

Street Party Prishtina 2023, edicioni i katërt, shtyhet për datën 16 shtator 2023, për shkak të vendimit zyrtar të Komunës së Prishtinës (Shërbimeve Publike) për mbajtjen e eventit në lokacionin e ri në rrugën “George Bush”, tek Katedralja.

Tema e këtij edicioni është, “Për qytetin tonë!” si festë e krijimtarisë, artit e muzikës të Prishtinës.

Street Party Prishtina edicioni IV ka për qëllim promovimin e muzikës, artit dhe inovacionit për audiencën vendore dhe ndërkombëtarë ku ndikon në ngritje të kapitalit kulturore në shoqëri e gjithashtu krijim të kontakteve të reja ndermjet artisteve dhe inovatoreve për bashkëpunime potenciale, dhe në aspektin turistik ku do të promovohen vlera të ndryshme kulturore dhe artistike.

Street Party Prishtina do të ofrojë kënd falas për artistë të rinj (piktorë, skulptorë, fotografë, punime artizanale, instalacione, arte abstrakte, etj) dhe inovatorë, ku gjatë eventit mund të promovojnë, të shesin produktet e tyre.

Në të njejtën kohë kjo do të shërbejë si një platformë për promovimin e krijimtarisë së tyre dhe mundësi për bashkëpunime potenciale.

The post Street Party Prishtina shtyhet për 16 shtator 2023 appeared first on Telegrafi.

Written by

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


 • cover play_circle_filled

  01. Cyborgphunk
  Grover Crime, J PierceR

  file_download
 • cover play_circle_filled

  02. Glitch city
  R. Galvanize, Morris Play

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  03. Neuralink
  Andy Mart, Terry Smith

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  04. Chemical happyness
  Primal Beat, Kelsey Love

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  05. Brain control
  Grover Crime

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  01. Neural control
  Kenny Bass, Paul Richards

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  02. Prefekt
  Kenny Bass, Paul Richards, R. Galvanize

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  03. Illenium
  Grover Crime, J PierceR

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  04. Distrion Alex Skrindo
  Black Ambrose, Dixxon, Morris Play, Paul Richards

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play