menu Home chevron_right
Music

Sa persona kishte në koncertin “Time Capsule II” të Capital T?

| August 23, 2023
Sa persona kishte në koncertin “Time Capsule II” të Capital T?

Time Capsule I u mbajt në Tiranë në 20 shtator 2019, dhe u premtua që do të kishte dhe kapituj të tjerë; mirëpo siç e dimë tashmë, pandemia i bllokoi tubimet për një periudhë mbi 2 vjeçare.

Time Capsule II është paralajmëruar nga artisti Capital T që në tetor të vitit të kaluar. Premtimi u përmbush – Time Capsule II u kthye në shtëpinë e saj, Prishtinë, dhe i tejkaloi pritshmëritë e të gjithëve ne si nga produksioni, program aritstik, ashtu dhe pjesëmarrja e njerëzve.

Ekipi i përbërë nga disa njerëz që punojnë me shumë dashuri ka punuar plot muaj pa rreshtur për të bërë koncertin më të madh në Prishtinë në dhjetëvjeçarin e fundit. Dhe madhësia nuk matet vetëm nga sasia e njerëzve: por nga natyra shumë e pasur artistike, skenografike dhe e programit me 5 Akte dhe 12 artistë.

Foto: Capital T/Instagram

Sa persona ishin pra, në koncert?

Edhe pse koncerti u paralajmërua që do i kishte dyert e hapura në orën 17:00, njerëzit u tubuan orët e fundit duke mundësuar një total prej 16.000 njerëzish në Time Capsule Chapter II prapa stadiumit Fadil Vokrri.

Foto: Capital T/Instagram

A jemi gati për Chapter III??

The post Sa persona kishte në koncertin “Time Capsule II” të Capital T? appeared first on Telegrafi.

Written by

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


 • cover play_circle_filled

  01. Cyborgphunk
  Grover Crime, J PierceR

  file_download
 • cover play_circle_filled

  02. Glitch city
  R. Galvanize, Morris Play

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  03. Neuralink
  Andy Mart, Terry Smith

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  04. Chemical happyness
  Primal Beat, Kelsey Love

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  05. Brain control
  Grover Crime

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  01. Neural control
  Kenny Bass, Paul Richards

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  02. Prefekt
  Kenny Bass, Paul Richards, R. Galvanize

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  03. Illenium
  Grover Crime, J PierceR

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  04. Distrion Alex Skrindo
  Black Ambrose, Dixxon, Morris Play, Paul Richards

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play